Sparetips

Da vi jobber med å redusere utgiftene våre setter vi pris på om alle bidrar til der de kan. Her er noen områder hvor alle kan bidra.

Vann

Vi brukte i forrige periode (15. desember 2012 til 15. desember 2013) 4,2 millioner liter vann. Deler man dette på 47 leiligheter og 365 dager ser man at hver leilighet bruker ca 250 liter vann pr. dag. Dette koster oss ca 105.000 kroner i året.

Vi har et mål i neste periode om å kutte vannforbruket med 10% for å spare litt penger også her. Håper derfor alle gjør en innsats for å redusere sitt private vannforbruk. NB! Et rennende toalett hvor man bare så vidt kan se at det renner kan koste 4000 kr pr. år, og hvis det er urolig overflate i toalettet kan det koste 10.000 kr pr. år. Sjekk derfor at toalettene er i orden. Andre sparetips kan du finne på: http://www.hias.no/vannforsyning/sparetips-for-vann/

Strøm

Vi bruker også mye penger på strøm til belysning og heis. Vær derfor flink til å skru av lys i bodarealer.

Søppel

Vær flink til å kildesortere. Det er mye billigere for borettslaget å tømme papp- og plastsøppel enn restavfall. Last gjerne ned app fra renholdsverket (Android og iOS) eller sjekk ut hjemmesiden deres for enkelt å finne ut i hvor man skal kaste avfall.